The Ultimate Guide To بیماری زونا در ناحیه تناسلی
The Ultimate Guide To بیماری زونا در ناحیه تناسلی
Blog Article
سلامت و بهداشتبیماری ها و راه درمانزونا، علائم و درمان آن
امروزه به خوبي ميدانيم که فشار روحي منجر به بروز واکنش “جنگ يا گريز” در بدن ميشود. معمولاً اين نوع واکنش هنگامي اتفاق ميافتد که ما با يک خطر بسيار جدي مواجه ميشويم، مثلاً هنگامي که در حال عبور از خيابان هستيم و ناگهان يک خودرو با سرعت به طرف ما ميآيد. در اين شرايط، سيستم عصبي خودگردان ما بدون آنکه ما اراده کنيم، فعال ميشود. در واقع سیستم عصبی خودگردان باعث روشن شدن سیستم هشدار یا وضعیت قرمز در بدن ما میشود. روشن شدن این وضعیت باعث فعال شدن غده آدرنال و ترشح هورمون آدرنالین به داخل جریان خون میشود. همچنین قلب شروع به ضربان بسیار شدید میکند تا خون را به سرعت به اندامها و نقاط انتهایی بدن برساند تا ما بتوانیم در برابر عامل خطرناک بجنگیم و یا از آن فرار کنیم. در نتیجه این واکنشها، فشار خون ما تا حد زیادی بالا میرود.
آشنایی با کاربرد و مصرف آن در پیشگیری از بارداری
این بیماری در افراد بالای ۵۰ سال رایج است و بیشتر نیم تنه بالایی از بدن را به خود درگیر میکند.
وضعیت سلامتی عمومی افراد، در ابتلا به این بیماری موثر است. به عبارت دیگر اگر از نظر جسمی، شرایط خاصی داشته باشید، بیشتر در معرض ابتلا به زونا خواهید بود.
هر آنچه از واردات کالا از دبی باید بدانیدتوسعه کسب و کار
زونا به احتمال کم باعث بروز عوارض در خود فرد میشود، اما هنوز هم میتواند ناخوشایند و دردناک باشد. توصیه میشود فرد در صورت بروز ورم و تاول در دوران حاملگی، فوراً به پزشک مراجعه کند.
○ هدف از استفاده: برای کمک به کاهش خطر درد عصبی به نام نورالژی پس از هرپس که پس از بهبودی از زونا رخ میدهد.
○ مصرف داروهایی که سیستم ایمنی را تضعیف میکنند، مانند استروئیدها یا داروهایی که پس از پیوند عضو داده میشوند.
هر شخصی که قبلاً سابقه ابتلاء به بیماری آبله مرغان را داشته است، ممکن است بعداً به زونا مبتلا شود. اگرچه بیماری زونا میتواند در دوران کودکی هم اتفاق بیفتد، اما غالباً در بزرگسالان و به ویژه در افراد سالخورده، بیشتر شایع است.
به خاطر داشته باشید كه اگر به آسپیرین حساسیت دارید از این فراورده استفاده نكنید.
● بسته به اینکه در چه سه ماههای هستید، ابتلا به آبله مرغان در دوران بارداری میتواند منجر به ناهنجاریهای مادرزادی شود.
قفسه سینه، گردن، پیشانی و پایین کمر قسمتهایی از بدن هستند که عصب حسی آنها بیشتر درگیر بیماری زونا میشود و افراد مختلف در هر سنی ممکن است در یکی از این قسمتهای بدن خود دچار علائم زونا شوند. با افزایش سن، احتمال به وجود آمدن زونا در قسمت پیشانی یا در محدوده عصب چشمی (افتالمیک) افزایش پیدا بیماری زونا به المانی میکند.
بیماری زونا معمولاً بر اساس شرح حال بیمار و سابقه بروز درد در یک سمت از بدن و ایجاد جوشها و تاولهای موضعی تشخیص داده میشود.